Zürich.kgmEnergiebesparing van de distributietransformatorHoe zorg je voor goed dagelijks werk?

  • vrijgavetijd:2022-06-01 03:39:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:492
  • Korte omschrijving:

    Zürich.kgm,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeHet zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van

Artikel inhoud

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Zürich.kgmEen soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek,Zürich.kgmBelangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformator, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


Zürich.kgmEnergiebesparing van de distributietransformatorHoe zorg je voor goed dagelijks werk?



kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, heeft het ministerie van Financiën,Zürich.kgmHoeveel kost een boxtransformator?, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Norm voor inspectieVerbindingsgroep structuur van droge transformator

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.


Zürich.kgmEnergiebesparing van de distributietransformatorHoe zorg je voor goed dagelijks werk?



De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

BereikEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning) geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Zürich.kgmVerspreiding van het geluid van droge transformator

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Zürich.kgmOverige productinformatie
  • PSV EindhovenKleine villa liftWaar moet ik op letten bij het installeren?

    PSV EindhovenKleine villa liftWaar moet ik op letten bij het installeren?

  • Zuid Boston20 meter hydraulische liftTransformatie en toepassing

    Zuid Boston20 meter hydraulische liftTransformatie en toepassing

  • Provdiv.Hydraulisch telescopisch platformAanzienlijk verbeterd technisch niveau

    Provdiv.Hydraulisch telescopisch platformAanzienlijk verbeterd technisch niveau

  • Xingtaiworld.kgmAutomatisch hydraulisch hefplatformProductiviteit verhogen

    Xingtaiworld.kgmAutomatisch hydraulisch hefplatformProductiviteit verhogen

  • DebrecenMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformMateriaalgarantie:

    DebrecenMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformMateriaalgarantie:

  • DebrecenMobiel hydraulisch hefplatformIntegriteitsbeheer

    DebrecenMobiel hydraulisch hefplatformIntegriteitsbeheer

  • DebrecenHydraulische hefplatform vrachtliftVerbeter de effectieve levering van apparatuur

    DebrecenHydraulische hefplatform vrachtliftVerbeter de effectieve levering van apparatuur

  • DebrecenVerhoogde instapbrugWat zijn de voordelen van het product?

    DebrecenVerhoogde instapbrugWat zijn de voordelen van het product?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!